Snart fredag, håll ut!

 
Hej på er!
Jag sitter just nu och dricker yogi te och äter mörkchoklad. Gott! Är hur trött som helst efter dagen i skolan och ska verkligen lägga mig tidigt ikväll. Imorgon så är våran gruppuppgifts akitivtet med en klass som går i sjuan uppbokad. Det är en uppgift vi fått på hälsopedagogiken och jag tycker det känns bra men kommer nog vara enormt nervös imorgon då vi ska presentera oss och berätta vad vi ska göra. Det ska åtminstone bli roligt att komma tillbaka till min gamla skola där jag gick 7-9an, saknar allting därifrån verkligen! 
 
Hur som helst så har jag även hunnit med att baka några nyttigare alternativ av muffins och fixat det sista med plugget så jag förhoppningvis nu får sluta tidigare från skolan imorgon, då vi har "morots tid". Äntligen är det fredag imorgon, har verkligen tok längtat efter min Johan hela veckan så jag är glad att det blir helg så vi kan ses, hur skönt som helst och känns väl förtjänt med en helg nu, nu, nu!

Onsdagkväll

Inspirationsbilder från we♥it.
 
Hej allihopa! Jag har för tillfället slarvat bort mitt minneskort, så tills vidare kommer det vara väldigt trista bilder här, jag får leta vidare! Hur som helst, jag har inte haft någon tid i helgen att uppdatera er, så det fortsätter att eka tomt här. Det känns som vi har jätte mycket plugg i skolan nu, samtidigt som jag har massa saker utanför skolan som ska göras, börjar mest bli vimsig och trött! Men det går nog över, bara jag lämnar in dom sista uppgifterna denna vecka så kommer det kännas bättre. Och i skrivande stund så har jag precis tagit en paus ifrån pluggandet, haha! 
 
Dagen har varit långsam, och efter skolan blev det att fixa saker och ting. Har ätit, sovit en sväng, (vilket var dumt gjort för nu kommer jag inte kunna sova ikväll..) och pluggat såklart! På onsdagar vilar jag ifrån träningen och det är välbehövligt, det värsta som kan hända nu är väl att jag blir sjuk mitt i allt. Hinner inte med någonting!
 
Nu ska jag återgå till mitt och hoppas att ni har haft en bra onsdag och såklart får en bra vecka av det som är kvar!

Ännu en helg!

Vad jag åt igår som "fredagsmys", hallon, kiwi, blåbär och äpple. Plus en klick vanilj kesella, super gott och ett bättre alternativ mot chipspåsen!
 
Hej på er! Skoldagen igår gick fruktansvärt långsamt trots att jag brukar tycka om fredagar just för att dom går så pass fort annars! Hur som helst så drog jag mig vidare mot karna, körde ett snabbt triceps pass och tog sedan bussen hemmåt. Tog det lugnt hela kvällen och pratade med mina föräldrar. 
 
Idag vankas det herrmiddag här i vårat hus, då pappa och hans vänner ska vara här och umgås, så jag, mamma och min Johan ska ut och äta på restaurang. Mysigt! Kanske följer storebror Jacob också med, vi får helt enkelt se. Nu ska jag dra på mig träningskläderna för att ladda upp inför ett träningspass. 
 
Hoppas ni andra får en bra lördag, kramar!
 
 

Här ekar det tomt

 
Några bilder från min instagram den senaste tiden, följ om ni vill: filippaebergstrom
 
Här börjar det nästan bli dammråttor! Så längesedan var det jag var in här, och jag har nästan aldrig på senaste tiden ens tagit fram datan för att skriva ett blogginlägg. Jag har precis pluggat lite grann eftersom att skolan är i fullgång igen, det är i slutet på januari månad och dagarna rullar på. Samtidigt som tiden står still helt så går den rasande fort, jag hinner inte med samtidigt så vill jag att allt bara ska gå fortare, märkligt, men men. 
 
Nu ska jag äta lite kiwi, hallon och turkisk yoghurt! Hoppas era dagar under min frånvaro här har varit bra i alla fall,
ha det så bra så ska jag försöka ta tag i detta med bloggandet igen. Hej så länge!

RSS 2.0