Ensam hemma

 
Dricker te just nu i den enormt stora muggen som är en av sakerna jag fick i julklapp! Eftersom att familjen dragit iväg på bandy som inte direkt är mitt intresse överhuvudtaget så tänkte jag bara ta en lång dusch och göra ansiktsmask, skönt och behövligt. Försöker göra mig frisk så fort som möjligt, vill ju dra iväg till gymmet nu nu nu! Men blir troligtvis ingen träning alls på hela denna veckan. 
 
Planerna ikväll är bara att vara hemma med Mamma, pappa & storebror Adam. Han åker ju hem snart igen till stockholm så då ska vi bara ta det lugnt, kanske se på någon film och mysa på!
Vad ska ni hitta på en kväll, någonting speciellt? 

Annandag-jul

Jeans från Vero moda, ljusrosa spetslinne från JC, blus från Odd Molly och klocka från GANT.
 
Torsdag och annandag jul! Jag slängde i en hårfärg imorse när jag vaknade och sedan fixade jag och pappa i ordning oss och åkte ner mot stan för att kika på den årliga mellandags-rean! Hur som helst så blev det ingen större shopping. Bara ett mobilskal! Nu är jag i alla fall hemma och ska ta det lugnt, jag har ju dragit på mig värsta förkylningen, och har varit ordentligt sjuk sen 22a december nu. Trist! Men finns inte mycket att göra åt det. 
 
Senare idag tänkte jag lägga upp lite av sakerna jag fick i födelsedagspresent och julklapp.
Ha en super bra dag!

Julafton och födelsedagen 2013

Massa bilder på min familj, m.m. från igår! 
 
Hej på er! Jag hoppas ni hade en fantastisk julafton igår för det hade jag! Jag fyllde också 16 år igår och det känns väl egentligen inte speciellt annorlunda men gårdagen var hur bra som helst och det bästa för mig var att hela familjen var hemma samtidigt. 
 
På morgonen väckte dom mig alltså med presenter och tårta på sängen, mysigt! Åt risgrynsgröt till frukost och myste med familjen. Sedan gjorde alla sig i ordning och vi åt jullunch med vanlig tradionell julmat! 
Min syster kom och uppvaktade mig, och sen kikade vi självklart på kalle anka! (Kommer aldrig växa ifrån det!)
Sen kom mormor, morfar & moster med familj och grattade mig och vi fikade massvis. Tårta, olika sortes julkolor, rocky road, chokladbollar, safransknutar, och massa annat gott! 
Kvällen avslutades med att min Johan kom till mig och vi kollade på film och åt ännu mer gott.
 
Om ni skulle vilja se vad jag fick i present/julklapp så får ni skriva det i en kommentar.
Jag hoppas i alla fall att ni får fortsatt bra juldagar av dom två som är kvar, kramar!
 
 
 

Vad är dina planer kring jullovet?

Bilder tagna ifrån we♥it 
 
Det var en person som skrev en kommentar och undrade om jag kunde lägga upp och berätta om vad jag ska göra på mitt jullov och på nyår. Så klart jag kan!
 
Jag ska först och främst fylla år och fira jul, umgås med familjen och vara glad över att båda brorsorna har tid att komma hem samtidigt! Sen har jag ingenting annat planerat på just jullovet. Träna och umgås med J och kompisar är dom enda spontana sakerna som dyker upp i mitt huvud.
På Nyår så ska jag troligtvis vara med Johan och Tim, vad vi ska göra är heller inte helt bestämt men det blir att vi är hemma hos någon utav oss tre. 
 
Det är faktiskt det mest ointressanta och tråkiga jag hade att erbjuda om mitt lov!

Fyra ljus får tändas

Sista söndagen i advent♥
 
Idag är det den fjärde advent och helgen har spenderats med Johan, han åkte hem till sig för någon timme sedan och jag ska fixa lite mer på mitt sovrum. I fredags bakade jag och mamma massvis med julgodis, det blev rockyroad, tryfflar, lakritskola, och saffrans biscottis! Tidigare har vi även bakat chokladbollar rullade i polkagriskross och vanlig julkola. Det kommer verkligen välla över med godis den här julen/födelsedagen!
Som jag längtar nu, endast två dagar kvar! 
 
Imorgon kommer i alla fall mina storebröder hem, den ena från finland och den andra från stockholm så det blir så klart uppesittarkväll med bingolotto och massa mys. Jag älskar när hela familjen är samlad!
Jag ska även göra klart med dom sista julklapparna imorgon. Hoppas ni har en fin sista advent, massa kramar!

Tillbaka igen!

 
 
Hej på er!
Nu var det sjukt längesedan jag uppdaterade här men det ska (förhoppningvis) bli ändring på det nu.
Under min frånvaro härifrån har jag varit i Finland i några dagar och hälsat på min storebror Jacob som bor där. Vi kikade på hans bandymatcher, gick runt på stan och hade det allmänt bra bara! Det roligaste var att få träffa honom igen eftersom vi inte träffats sedan han flyttade dit för tre månader sedan!
 
Hur som helst så har jag väl bara varit i skolan annars, och haft skol-saker att göra. I övermorgon får jag i alla fall jullov och jag fyller år om sex dagar! Så glad för det, för jag älskar verkligen att fylla år! Haha. Jag är verkligen som en fyra åring när jag tänker på att snaaaaart får jag fylla år. 
 
Hoppas åtminstone att allting är bra med er och det var någon som önskade ett inlägg som jag ska slänga upp senare, så håll utkik! 

Måndag 9/12

 
Godkväll Måndag! Sitter och lyssnar på musik, dricker te och läser, jag har verkligen alltid gillat att läsa och jag måste skaffa mig några nya böcker. Men dom på bilderna ovan är favoriter! Speciellt Mia skärringers bok, hon är faktiskt typ den enda kända människan jag vill träffa, för att hon verkar så äkta och så jäkla (ursäkta svordmar) bra.
Skoldagen har gått ganska fort och det har varit en otroligt rolig dag, åkte i alla fall hem direkt efter skolan och gick ut på en promenad i minus graderna. Jag ska snart plugga lite matte och sen väntar jag bara på att paradise hotel kan börja så jag kan gå och lägga mig efteråt. 
Om det är någonting speciellt ni skulle vilja att jag bloggade om så får ni gärna lämna en kommentar!
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan, kram!
 

En söndag kväll i december

 
Julkolan är gjord och undan stoppad, pyntade med att tejpa fast julklapps snören runt omkring! 
Vi har klätt granen ikväll jag och pappa och han skojade till det med att hänga fast belysningen i öronen medans mamma bakade saffran/kardemumma knutar.. så goda!! Hur som helst så känns det att julen närmar sig♥
 
Är det bra med alla er? Här är det bra i alla fall! Jag kikar runt på kläningar och lite sånt jag kan tänka mig att ha på mig, hihi. Trist att jag inte har gränslöst med pengar för tillfället.. Men i och för sig hade jag troligtvis bara lagt pengarna på en massa strunt också. Jag ska dra mig mot sängen snart, bara dricka upp en kopp te och sen är det ju snart måndag igen, veckorna går så fort!

Andra advent

 Lite bilder ifrån helgen, en massa godsaker som varmchoklad med grädde & marshmallows, en enormt god glögg, och marabou choklad men också att snön har kommit och att andra advent är här♥
 
Hej på er! 
Helgen har verkligen gått jätte fort och jag har tillbringat den med min Johan. I fredags kikade vi bara på idol finalen och åt mat, men igår så sov vi verkligen ut! (Otroligt längesedan jag sov så länge!) Sen så åt vi mysfrukost och efter det klädde vi oss och gick ut och gick i snön och bara hade det bra.
Kikade på så mycket bättre igår kväll och sen filmen som gick på tv4 efter det. 
 
Imorse tränade vi med min syster, eller ja. Jag tränade, biceps/triceps och mage. Och sen har jag kikat klart på min uppsatts om stroke innan jag skulle skicka in den. Vad mer har hänt idag? Jo jag har gjort Jul Kola dagen till ära, det är ju trots allt 2:a advent! Andra ljuset är tänt, första snön kom i veckan och julen närmar sig. 
Som jag älskar den här tiden på året!

Te & tv

Helt klart världens godaste te ifrån Indiska, löp och köp!
 
Dricker te i väntan på att paradise hotel ska börja, jo jag sa ju att jag skulle gå och sova tidigare.. det blev så klart inte så. Typiskt mig! Jag tränade åtminstone ett magpass idag och det gick hyffsat, men är som sagt lite seg och trött så får göra bättre ifrån mig imorgon.
 
Jag åker till skolan en timme tidigare imorgon för att gå på en matte lektion för pluggning till provet, eftersom att jag pluggar tusen gånger bättre i skolan än hemma då jag alltid får för mig att göra andra saker som jag tycker är viktigare just då jag verkligen måste plugga, haha. Nu ska jag återgå till mitt och kolla in det sista inom julklapps bestyr och lite sånt så jag hoppas eran dag har varit bra i alla fall, Godnatt!

Wednesday

 
Hej på er! 
Jag sitter i skolan just nu och ska gå en extra timme för att plugga till ett matte prov som är nästa vecka.
Efter det så ska jag jobba på karma och försöka träna efteråt, det beror på hur jag tar mig hem och lite så där, en nackdel med att bo utanför stan! 
 
Dagen har varit sjukt lång och jag är så enormt trött men det löser sig. Jag får nog sova lite tidigare ikväll, och har lite sovmorgon imorgon eftersom att jag börjar vid 10:20. Har inte så mycket mer att säga för tillfället, det är bara en otroligt långsam och jobbig dag, tråkigt nog. Så ha det så bra och stay awesome.

Chocolate mint

 
Igår testade jag det här proteinpulvret som heter onewhey isolate från fitnessguru med smaken chocolate mint.
Den var verkligen jätte god! Jag måste verkligen beställa smaken därifrån någon gång! Någonting jag rekomenderar till er som letar efter ett proteinpulver med god smak! Jag blandar alltid mina proteinshakes med mjölk, för att jag tycker inte det blir lika gott om man blandar pulvret med vatten. Hur gör ni?
 
Jag går i skolan hela dagen från 08:00-16:00 och ska träna efteråt och sen hem och plugga. Det känns som att dagarna är så otroligt långa. Jag är så otroligt trött varje morgon nu för tiden, och jag brukar alltid vara ganska morgonpigg, därför är det extra jobbigt att börja vid 08:00 eftersom jag kliver upp redan 05:30 så är det tröttsamt i längden. Åh, det är frustrerande, vill ju vara pigg! Får skylla på att det är för att det inte kommit någon snö och är så mörkt ute, både när man ska kliva upp och när man ska hem, haha! 
 
Hoppas ni får en bra tisdag!

Måndag 2:a december

Såhär ser det ut inne på mitt rum nu, juligt och mysigt!
 
Hej på er! Måndagen är här och veckan är startad. Jag ska gymma efter skolan med Johan och det blir troligtvis rygg! Sen måste jag verkligen hem och fixa med plugget. Har en stor uppsatts som ska vara inlämnad i slutet på veckan och även ett prov att plugga till så jag ska lägga ned extra tid i det, jag vill verkligen mer än allt annat just nu få dom betyg jag vill ha och jag gör alltid mitt bästa, det är huvudsaken!
 
Kikade även på julkalendern på TV igår kväll, och imorse tittade jag på andra delen och jag måste säga att det är alltid någonting speciellt kring jultider. Jag känner mig verkligen som ett litet barn igen, hihi! Jag bara älskar den här högtiden, så underbar!
 
Hoppas ni har en bra dag, kramar!
 
 

pepparkakshus

Mitt och J's pepparkakshus, efter många om och men gick det bra och blev helt okej!
 
Jag och Johan har alltså gjort pepparkakshuset som ni ser på bilden ovanför, det blev ju trots allt ganska fint för att vara första gången vi gjorde ett sånt hus! Vi fikade med mamma och pappa när dom kom hem och nu ska vi snart äta middag allihopa, mysigt! Jag tänkte kika på första avsnittet av julkalendern sen närmare klockan sju för att se om det är någonting värt att följa varje avsnitt! 
 
Imorgon är det skola igen och ny vecka, det blir bra! Jag har även bokat resa idag, så jag följer med mamma och pappa till Finland om två veckor för att hälsa på storebror som bor och spelar bandy där borta. Har inte träffat honom på tre månader så det ska bli jätte kul att få träffa honom igen! 

1:a december

Min frukost idag var havregrynsgröt med kanel och lingonsylt, sportbröd med avokado & citronpeppar, men också en kopp grönt te!
 
Då var 1:a december äntligen här! Men ingen snö.. och det är så otroligt trist!! Hur som helst har jag i alla fall tänt första ljuset i min adventsljusstake och även gjort frukost på sängen till mig själv, lyssnat på lite jullåtar och bara tagit det lugnt! 
 
Igår kväll var jag och mamma och kollade på Stiftelsen som spelade på Tuppens danskrog och sen efter det så åkte vi hem direkt. Pappa var DJ där så det var därför vi åkte dit! Somnade alltså ganska sent in på natten men ställde alarm vid nio så jag inte skulle sova bort hela dagen! Idag ska jag och J göra pepparkakshus så det blir nog mysigt! 
 
Ha en fortsatt härlig söndag & första advent!

RSS 2.0