Sista dagen i November

 
Hej på er!
Gårdagen bestod av en kort skoldag då vi fick sitta och lyssna på några personer som pratade om sjukdomen Aids och så fick vi se en film om "När HIV kom till Sverige" , det är så otroligt hemskt men också intressant!
Hur som helst så gick jag på stan en sväng efteråt med Tim, Johan & Viktor. Åt lunch, fikade och kikade i lite affärer, alltid roligt att umgås med dom grabbarna! Sen bakade jag och J lussekatter när vi kom hem till mig men stannade inte uppe så länge eftersom båda var väldigt trötta!
 
Lördagen har rullat på väldigt snabbt och sista dagen i november är här. Jag och J ställde alarm imorse för att åka med min syster in till gymmet där hon och jag tränade mestadels mage. Efteråt åkte vi hemåt igen och kollade på filmen "Ted" , den är faktiskt jätte bra måste jag säga! Hur som helst så har jag nyss kommit hem i från min kusin Lukas som fyllde 15 år idag, så stort grattis till honom! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kanske se någon film och umgås med mamma. 
 
Hoppas ni alla får en härlig lördagskväll! :)

Torsdagkväll

 
Och så var det torsdag igen, fredagen & helgen närmar sig med stora steg. den här skolveckan har verkligen gått sjukt fort. Imorgon så är det "Aids-dagen" som den kallas och vi ska få sitta och lyssna på någon form utav föreläsning skulle jag gissa. Min pojkväns skola skulle också komma till våran skola och lyssna så när  skoldagen är över skulle han och jag hitta på någonting. Vi får se vad det blir, men det ska i alla fall bli skönt med helg. Imorse tränade jag också, både biceps & triceps vilket blev ett jätte bra pass så det kändes skönt efteråt. Jag provade också en ny smak på en protein-bar, pepparkaka! Det smakade exakt som pepparkaksdeg, vilket jag tycker är enormt gott i vanliga fall! (läs: det är det godaste jag vet!!) Men den kommer jag köpa fler utav i alla fall.
 
Nu ikväll har jag suttit och påbörjat min uppsatts som vi skriver nu i skolan om stroke, hittils känns det bra och jag tror att jag fått till en bra början, det ska ju både vara en berättelse och fakta så det är lite klurigt, men jag älskar att få sånna här uppgifter, skriva är det jag kan, det jag alltid varit duktig på.
 
Snart ska jag sova så jag önskar er en trevlig kväll och hoppas ni haft en bra dag fina läsare!
 
 

26/11 - 13

Lite biler ifrån den senaste tiden: Firat farmors födelsedag, umgåtts med min lilla kusin Eira, tränat en hel del med min storasyster, varit på ett mysigt fik med mina föräldrar, men jag och min fina kille har också varit tillsammans i två år, 24 november♥
 
Hej på er! 
Bloggen har verkligen stått tom nu alldeles för länge! Jag har knappt öppnat datan senaste veckan för mer än skolarbete och jag har även slarvat bort mitt minneskort till min systemkamera så jag har enbart mobil bilder framöver tills jag hittat det igen eller köper ett nytt. 
Hur som helst så är det bra med mig och jag har börjat skolan igen efter min fem veckors långa praktik! 
Det är så otroligt tråkigt att vara tillbaka i skolan.. Det är verkligen inte meningen att låta negativ nu, men jag vill bara tillbaka igen. 
 
Det är i alla fall snart jullov om ca tre och en halv vecka och endast 28 dagar kvar till julafton & födelsedag (!!!)
Men allting rullar på som vanligt och jag idag har jag tränat efter en sjukt seg och lång skoldag, men morgon dagen slutar jag hyffsat tidigt så det är skönt.
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen se på paradise hotel när det börjar inann sängen väntar,
Hoppas ni haft en bra dag!

Dagen som gått

Sport BH ifrån HM, Leopard linne ifrån HM och tights ifrån Nike.
 
Hej på er!
Då har tisdagen gått och jag hoppas det är bra med er! Jag tränade imorse med min stora syster, biceps och konditionspass! Sen har jag jobbat ifrån fyra till nio, slängde in mig i duschen så fort jag kom hem och kikade på tv, och jag måste säga att paradise hotel är det sjukaste program som jag har sett!
 
Nåväl, imorgon börjar jag klockan 07:00 och tänkte sova nu innan det är dags att kliva upp igen. Efter jobbet imorgon så blir det gym och sen ska jag också ta vara på den sista veckan som är på praktiken, tänk att fem veckor (!!!) redan har gått.. Kommer  verkligen sakna det när skolan börjar igen, och jag kommer absolut kunna tänka mig med att jobba med det här någon gång i framtiden!
 

Ett gott-nyttigt tips!

 
Jag tänkte tipsa om ett mellanmål eller någonting man kan äta om man blir lite sötsugen, jag hittade det här på en blogg så jag var tvungen att testa men la till lite saker för att göra det lite roligare!
 
  • 1 mosad banan
  • 2 msk kakao
  • 1 msk jordnötssmör från green choice
  • lite stevia som sötning
  • kanel (om man vill)
  • müsli (om man vill)
 
blandade ihop allting och sen så hade jag på lite kanel men också lite av min hemma gjort müsli och det blev hur gott som helst! Ska definitivt göras flera gånger! 

Ännu en måndag

Bild ifrån förra veckans träning.
 
Hej på er! Idag har jag som sagt varit ledig, klev upp i rätt bra tid och sen kom syrran och hämtade mig vid ca tio tiden. Först gymmade vi och efter det blev det ett kettlebell pass! 
Efter gymmet har jag inte gjort så mycket, tagit itu med lite skolsaker och lagat mat! Ikväll kommer jag nog somna tidigt för jag är så trött just nu faktiskt. 
 
Tänkte slänga in lite tips sen, stay close!

Söndagkväll

Inspiriations bilder från we♥it
 
Helgen har bjudit på jobb och där av dålig bloggning. Gårdagen spenderades först på praktiken och sen så somnade jag nästan direkt när jag kom hem! Vaknade utav att min J kom och pussade på mig, hihi. Åt hamburgare och kikade på "så mycket bättre" och bara hade det mysigt. Har suttit och pratat om julen och att vi vill så gärna att det kommer snö nu nu nu!! Förra året så började det ju snöa så tidigt, så det kan inte finns någon kvar nu? Hur som helst så blir jag alltid lika besviken när jag tittar ut genom fönstret och ser en tråkig gräsmatta.
 
Idag har jag tagit det lugnt hela förmiddagen tillsammans med Johan och sedan så började jag ju jobba vid fyra och slutade vid nio nu ikväll, resten av kvällen tänkte jag kika på "pretty little liars" innan jag ska sova.
 
Hoppas ni haft en bra helg, och får en bra start på den kommande veckan!

Fredag 15/11

 
Åt precis mat och efter den tog jag en macka och en proteinshake. Jag vet att min shaker är så otroligt tråkig men vad tusan, jag har ingen anna och är för snål för att köpa en ny.. Jag fyller ju trots allt år snart! 
Hur som helst så börjar jag strax jobba, och bör göra mig redo nu snart.
 
Annnars så har dagen bara flytit på, jag tränade med Storasyster Terese och efter det så köpte jag lite mer julkappar (Lyssnar faktiskt på jullåtar.. fy skäms Filippa!! Haha, som jag längtar tills det blir jul och födelsedag alltså!)  Men sen träffade jag J en sväng på stan. Har inte träffat honom på några dagar så det var kul att få ses idag! Jag hoppas det är bra med er allihopa, men nu ska jag förbereda mig inför kvällsjobbet. 
 
Ha en fin fredag & en bra start på eran helg, kramar!

Hemma gjord müsli

 
 
Ikväll gjorde jag hemma gjord müsli för andra gången! Jag gjorde det tidigare när bloggen var nedstängd i några dagar med, men tänkte att jag skulle lägga upp vad som behövs och hur jag gjorde nu!
 
Vad som behövs:
  • Mandlar
  • Hasselnötter
  • Kokos
  • Linfrön
  • Solroskärnor
  • Havgregryn
  • Tranbär
  • Russin
  • Rapsolja
  • Stevia (ett sötningsmedel som är naturligt och smakar som socker men innehåller inga kalorier) eller vanligt vaniljsocker kan man ta också om man vill.
  • Sirap (Om man vill)
  • Mörkchoklad (Om man vill)
 
Hur man gör:
Ställ ugnen på 175 grader.
Blanda alla nötter och frön tillsammans i en bunke och blanda sedan i rapsolja och den sötma du valt.
Smöra sen ett bakplåtspapper som du lägger på en plåt och lägg nöt & frö blandningen på bakplåtspappret.
Ha sedan in plåten i ugnen i ca 10 minuter! 
 
När det gått ca 10 minuter så är det dax att ta ur dem ur ugnen, låt dem svallna innan du har i russin och tranbär. Lägg dom sedan i en burk dom vill förvara dom och ät müslin tillsammans med yoghurt, kvarg, eller kesella!
 
Det behövs absolut inte användas dom nötter och frön jag gjorde, det är bara en grund man kan använda,
men testa er fram!

Lägesrapport 20:42

 Jag och min Johan sommaren 2012♥
 
 
Hej på er!
Idag ställde jag larmet på 07:20 och låg kvar i sängen en liten stund innan jag åt frukost och fixade ordning mig för att åka och träna. Det blev kondition, det vill säga - cykling & gång på bandet. Sedan körde jag triceps! Jag tycker det så kul att träna armar, en ut av dom roligaste sakerna att köra faktiskt. 
 
Åkte i alla fall till min faster sen som var här i krokarna och umgicks med henne och min lilla kusin några timmar.
Då blev det ett till träningspass, dock inte planerat men jag gick på ett grupppass som heter "Powerstep" , det är både styrka och kondition och det var kul! Har aldrig varit på det förut men det rekomenderar jag.
 
Nu sitter jag här hemma och tänkte strax slänga in ett tips så håll utkik! 

Funderingar

Någonting jag kan bli väldigt irriterad över är när folk säger "Jag tränar så mycket så jag kan äta hur mycket godis jag vill för då märks det ändå ingen skillnad" - dom, eller ja ni som säger så kanske jag ska skriva. Har ni någon aning om hur mycket okunskap som ligger bakom dom orden? Jag tror inte det. 
 
Jag tränar mycket och äter bra. Äter godis på en helgdag men trycker inte i mig under veckorna. Jag skulle säkerligen märka mycket långsammare resultat om jag började äta godis varje dag.
Men så finns det dom som kan äta äta äta och aldrig någonsin så hamnar det minsta lilla extra fett på kroppen, dom har hög förbränning och ämnesomsättning.
 
Jag vet folk som är smala som stickor men ändå kan äta hur mycket söt saker dom vill, dom går aldrig upp i vikt eller ser lite runda ut. Och visst, det är säkert jätte många avundsjuka på. Det var jag med, tills jag förstod.
Du kommer ingen vart på allt det socker intaget, och har så mycket större risk att få olika sjukdomar, och så vidare. Men människor tänker inte så, ingen tänker på att man matar på och bygger på sjukdomar 
när man bara äter allt detta socker. Varför? Det syns inte. Det syns inte att jag äter godis, chips, popcorn, fikabröd och läsk lika väl om jag tränar ofta. Det syns inte UTAN PÅ KROPPEN. 
 
Är det aldrig någon som har en tanke på vad som händer innuti? Det är bara tankar jag har. Kanske låter det konstigt. Men människor ser bara det som är på ytan, ta en titt under så kanske inte allt är eller kommer att vara så fantastiskt längre med "Jag kan äta huuuuuur mycket sötsaker jag vill för jag tränar ändå så mycket". 

Tillbaka igen!

 
 
Hej igen allihopa!
Ja bloggen har varit nedstängd några dagar men nu är en ny design/header uppe och om ni undrar varför en del bilder i äldre inlägg är mindre än dom i dom nya framöver så beror det på att sånt också är ändrat så jag kan nu ladda upp bilderna i större format! 
 
Hoppas det är bra med alla er i alla fall! Jag jobbar på med praktiken och det är så tråkigt att det snart är slut. Nästa vecka redan, dessa fem veckor har verkligen svischat förbi! Men det kommer säkert att bli skönt att skolan börjar igen med när man väl "kommer in i det" igen. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll, för nu tänkte jag krypa tills sängs. Jag är ledig imorgon men jobbar hela helgen
så tänkte ta vara dagen imorgon. Fast det ska man förstås göra varje dag! 

En liten förändring

 
Här är resultatet på hårfärgningen! Det var som sagt bara utväxten som behövde färgas. Men också lite "runt omkring" utväxten eftersom den färgen ofta bleknar på mig mer än vad det gör längden på håret. Bilderna är lite dåliga och oskarpa men jag tog dom lite snabbt bara och dom var dåliga att ta i mörker så det blev konstigt med blixten på bilderna. 
 
På den sista bilden har jag bara fönat håret och inte fixat det någonting. Men jag är nöjd i vilket fall som helst och det är ju trots allt väldigt lämpligt att kunna färga håret hemma. Håret är därimot inte lika rött som det ser ut att vara på bild, det är brunare i verkligheten! 
 

Lägesrapport 18:36

Bilder jag tog innan träningen, träningtights ifrån Nike - Lila linne ifrån åhléns!
 
Då var onsdagskvällen här och jag slutade som sagt jobbet tidigt idag, där efter har jag tränat. Åkte hem och gjorde mat, färgade min utväxt så nu ska den vara helt försvunnen förhoppningsvis (lägger ut bild på resultatet senare) och nu börjar jag bli trött, började ju trotts allt jobba rätt tidigt! Tänkte ta en titt på serier och dricka te. Ingenting mer planerat ikväll och det känns skönt!
 
Har varit en massa krångel med en inlämnings uppgift som ska in via "skolmailen" som vi har där vi skickar in uppgifter och jag ska väl försöka få den att funka. Imorgon kommer min mentor till min praktik plats där vi ska 
prata om tiden som gått och lite om den kommande tiden. Det är ju trots allt två och en halv vecka kvar där!
Kommer bli väldigt konstigt att komma tillbaka till skolan efter den här fem veckors långa praktik, 
jag kommer verkligen sakna det efteråt!
 
Ha en trevlig kväll, kramar!

TIPS

 
Paulüns supergröt med smak av blåbär & hallon vill jag verkligen rekomendera till t.ex. frukost. Alla produkter ifrån märket paulüns är nyttiga, naturliga och har inget tillsatt socker. Jag vet att det är så många som har svårt att äta frukost, men det bör alltid ätas eftersom det är dagens viktigaste måltid och man förbränner mest på morgonen så börja ät frukost även om ni inte gör det. Äter man inte frukost har man också större risk att gå upp i vikt.
 
Men så är det en såndär sak jag pratade om förut, mackor är aldrig ett bättre alternativ. Men om ni hellre äter det till frukost så ät gärna bröd med fullkorn som är fiber rikt.
Jag själv äter oftast gröt, för det håller jag mig längre på innan jag blir hungrig, oftast äter jag då havregrynsgröt
men också den här gråten då från paulüns som finns i tre olika smaker. 
 
Jag brukar blanda i lite hallon som jag tinat upp från frysen och rivenkokos, vill man ha lite mer sötma kan man 
ringla över lite honoung. Gröten går att göra både i spis och på mikron, blandas bara med vatten! 
Enkelt & gott!

Kesella - äpple kanel

Mitt mellanmål för ikväll!
 
Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra men jag är lite trött, hade väldigt svårt att somna igår. Har ingen aning varför faktiskt så det blev inte många timmars sömn, men jag gick till jobbet och gjorde dagen där innan jag sen begav mig mot gymmet. Det blev ett rygg & triceps pass, lite kort blev men jag skulle hjälpa till att handla och när jag kom hem var jag så hungrig så jag gjorde mat direkt. 
 
Nu ska jag snart testa den nya Kesellan som kommit, jag älskar kesella! Speciellt med smaken hallon!
Även citrus är god den med, men när jag såg den här smaken inne på affären idag ville jag självklart testa den 
direkt. Så jag ska göra det nu och sedan kika några avsnitt på pretty little liars.
Blir till att sova tidigt ikväll för imorgon börjar jag tidigt igen, men det är tur att jag tycker det är så kul
och lärorikt med praktiken i alla fall!
 
Ha en trevlig kväll, kramar!

Mellanmål

 
Sitter och äter lite kvälls mellanmål, honungsmelon, jordgubbar & aleo vera drycken. 
Tänkte tipsa om att det är tusen gånger bättre att äta frukt och bär som mellanmål än massa smörgåsar som många äter som mellanmål, det är väldigt sällan jag äter mackor överhuvudtaget faktiskt. 
 
Så ät en frukt, drick mycket vatten, eller kanske en proteinshake då man står sig väldigt länge på dom.
Och självklart, stå imot sötsuget! Men tänk också på att mellanmål är bara tillför att äta lite, inte för att vräka 
i sig. Ät mer riktigt mat istället så kommer inte heller sötsug och hungerskänslan så snabbt!

Coconut passion

Min duschcréme ifrån victoria secret som jag köpte på arlanda tidigare i år, luktar fantastiskt gott!
 
Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra Tisdag. Själv så har jag varit ledig idag igen, och jag klev upp hyffsat tidigt idag i alla fall. Jag åkte till gymmet och tränade med Johan när han slutat skolan. Vi gick på stan en sväng och pratade lite om fredag eftersom våran kompis fyller år då så vi ska fixa lite tills dess. 
 
Annars så har jag bara haft en lugn dag där jag inte gjort mer än nödvändigt och mesta dels varit hemma.
Jag ska lägga mig i tid ikväll eftersom att jobbet väntar redan klockan 07:00 imorgon! Troligtvis blir det träning
efter jobbet och mer än så har jag inte planerat. 
 
Hej på en stund!

Söndag 3/11

 
Hallå där!
Söndag igen och veckorna går bara så sjukt fort hela tiden tycker jag! Dagen har i alla fall gått åt till att vakna upp och jag och J sov ganska länge. Vi fixade oss och åkte in imot Bollnäs där jag träffade Beyla, vi satt på MAX och bara pratade innan jag gick vidare mot gymmet. Lite segt idag men när jag kom hem så hade mamma & pappa gjort mat, kött med rödvinssås - favorit♥
 
Nu resten kvällen väntar solsidan och söndagsmys, bara ta det lugnt helt enkelt. Imorgon är jag ledig eftersom
jag inte har någon praktik innan Tisdag. 
 
Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!

FITNESSGURU

 
När jag var hos min faster så kom proteinpulvret ifrån fitnessguru.com som vi beställt. Smaken "Vanilla Wildberry" och den var jätte god! Därimot tror jag att "Kiwi yoghurt" var lite godare, men den här smaken är också toppen och jag rekomenderar den verkligen!

Halloween

Bilder sedan dagarna hos min faster!
 
Hej hej!
Nu är jag hemma och ni får ursäkta den urdåliga uppdateringen som varit dom här dagarna. Men jag har haft det bra i alla fall! Halloween bak & pyssel och när min lilla kusin gått och lagt sig för kvällen så såg vi andra skräckfilm båda kvällarna. Och jag har ätit godis och det vi bakade för ett helt liv känns det som! 
 
Igår kom jag hem sent på eftermiddagen och sen åkte jag hem till Tim för att umgås  med honom och Johan och för att sedan ta oss vidare mot Tuppz för "Halloweendisco" och det var väl sådär. 
Vaknade sent idag och ska dra mig vidare mot gymmet om ett tag, efter uppehåll några dagar är jag laddad för
att gå dit och kunna tänka på en massa annat. 
 
Ha en bra dag alla, kram!
 
 

RSS 2.0